楽天市場での高岡漆器販売開始について
株式会社サンウェイ・ジャパンは自社商品の販売促進のため株式会社楽天(以下、楽天)が運営する楽天市場直営販売店にて高岡漆器の販売を開始いたします。
取扱う商品につきましては高岡漆器製造会社の天野漆器株式会社の製品でございます。
また、海外販売も開始いたしました。ご興味がある企業様におかれましては「楽天市場」にて販売商品をご確認した上、ご連絡をお願いいたします。

なお、韓国、中国につきましてはすでに代理店経由にて商談が進んでおりますのでご了承ください。
About the Tokoname ware commercial launch.
SUNWAY Japan Co Ltd. will begin sales of the Tokoname ware in the shop of the Rakuten Ichiba operating directly that the Rakuten Co Ltd. (hereafter, Rakuten) manages for the sales promotion of its own commodity.
As for the sales commodity, it is a product of Amano lacquer ware Co.,Ltd. in the Takaoka lacquerwork company.
Overseas sales are done. Please contact our company after an interesting enterprise confirms the sales commodity by "Rakuten Ichiba".

Please acknowledge the business talk to be an already advanced by way of the agency about South Korea and China.
店 舗 名 サンウェイ・ジャパン Direct
U R L http://www.rakuten.co.jp/sunway-jpd モバイル用QRコード
モバイル U R L http://m.rakuten.co.jp/sunway-jpd    http://m.rakuten.co.jp/sunway-jpd/
追加取扱商品 常滑焼陶器全般